EKOLAB VINDER ERHVERVSPRIS

Oct 24, 2023

Spar Nord og BDO har udpeget Ekolab som Succesvirksomhed 2023.
Succesvirksomheder er en særlig elite af mindre og mellemstore foregangsvirksomheder, der skaber udvikling og inspiration både lokalt og i hele dansk erhvervsliv. Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at hylde de virksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Tak for anerkendelsen til BDO og Spar Nord. Den giver motivation til at arbejde videre for øget bæredygtighed i byggeriet – herunder med energioptimering, der reducerer CO2-udledninger, og indeklima, der forbedrer menneskers sundhed og trivsel.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...