Spar Nord og BDO har udpeget Ekolab som Succesvirksomhed 2023.
Succesvirksomheder er en særlig elite af mindre og mellemstore foregangsvirksomheder, der skaber udvikling og inspiration både lokalt og i hele dansk erhvervsliv. Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at hylde de virksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Tak for anerkendelsen til BDO og Spar Nord. Den giver motivation til at arbejde videre for øget bæredygtighed i byggeriet – herunder med energioptimering, der reducerer CO2-udledninger, og indeklima, der forbedrer menneskers sundhed og trivsel.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...