Praktik & Job

Har du lyst til at være med i Ekolab?

Vi slår løbende ledige stillinger op på hjemmesiden og på vores LinkedIn. Følg gerne med!

Uopfordret kontakt

Passer du perfekt ind i Ekolab? Vi vil altid gerne høre fra dig. Kontakt os på ekolab@ekolab.dk eller tlf. 30 12 68 87

PRAKTIKANT HOS EKOLAB

Hos Ekolab indgår praktikanter og studentermedhjælpere på lige fod med fastansatte, og vi bestræber os altid på at sammensætte et lærerigt praktikprogram, der både gavner den studerende og virksomheden. 

v

August, tidligere praktikant hos Ekolab:

“Man får lov til at snuse til det hele, og det er jo ret smart, når man er under uddannelse, for så kan man både se, hvad man kan lide, og hvad man helst vil undgå at arbejde for meget med”

Glade studentermedhjælpere og praktikanter ved Ekolab bæredygtig ingeniørvirksomhed
Studerende fra Aarhus Ingeniørhøjskole, praktikanter og studentermedhjælpere, der arbejder hos Ekolab, en rådgivende ingeniør virksomhed

Vær MED

Som praktikant får du udfordrende og spændende opgaver og du får lov til at være med helt tæt på. Du kommer til at være med til møder, med i marken og med til at bestemme!

v

Kira, tidligere praktikant hos Ekolab:

“Jeg kan godt lide at virksomheden ikke er så stor, og man på den måde kommer hinanden mere ved i hverdagen”

Trivsel hos Ekolab

Fælles beslutninger skaber fælles trivsel

Jeg føler mig involveret og får masser af medbestemmelse. Når man kan se, at ens holdning rent faktisk betyder noget, så får man også mere lyst til at bidrage til virksomheden.

Line, Ingeniør hos Ekolab 

Vi skaber netværk når vi bringer folk sammen, når vi bringer viden sammen, når vi er kreative sammen, når vi tager chancer sammen, når vi viser tillid, når vi tror på at alle har noget at bidrage med.

Selvledelse og ansvar fra dag ét

Vores flade struktur betyder, at medarbejderne får en høj grad af selvledelse og ansvar fra dag ét. De to ting giver en relevansfølelse og en ejerskabsfornemmelse, som fører til øget arbejdsglæde. Derudover er gensidig respekt et grundelement. Så længe vi respekterer hinanden og har tillid til, at opgaverne udføres bedst muligt, så skabes et positivt arbejdsmiljø og dermed større produktivitet. Og så skal der være tid til fordybelse. Man skal have tid til at lære og forbedre sig hver dag – også selvom det betyder, at du ikke kan tage lige så mange nye opgaver ind i en periode.

Jørgen, Direktør og Indehaver 

Hvad gør ekolab anderledes?

Vi er mere et projekt end en kommerciel platform
Læs mere om Ekolab