På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden – om tilrettelæggelse, design og udbud af byggeri af nye ressourcecentre i Middelfart Kommune. Ekolabs CEO Jørgen Lange bidrager til en session, hvor du kan høre om de dilemmaer, balancer og konkrete løsninger, der er samlet op som erfaringer i projektet. Men også om samfundsansvar versus brugerhensyn i relation til den grønne omstilling. Og om jagten på genbrugsmaterialer, ansvarsforhold, æstetik, totaløkonomi og funktionalitet. Sessionen om det cirkulære byggeri afsluttes med en debat, hvor også Karen Lübben fra Middelfart Kommune og Malene Green Hansen fra Fuldendt medvirker. 

Tilmeld dig her: Circular Build Forum (molio.dk)

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...