Tekniske installationer

Hos Ekolab har vi stor erfaring med projektering og design af tekniske installationer i alle typer byggerier lige fra nybygninger til renoveringsprojekter og bevaringsværdige bygninger.

Vi arbejder med projektering inden for VVS, ventilation/køl og elinstallationer med fokus på bæredygtighed. Vi indtænker driftssikkerhed, effektivitet og robusthed, men glemmer aldrig æstetikken og brugeroplevelsen.

Vi gennemfører tilhørende byggeledelse, fagtilsyn og indkøring. I samarbejde med entreprenører, bygherrer og arkitekter sikrer vi tekniske løsninger, der ikke kun opfylder grundlæggende behov, men er skræddersyede til det enkelte bygge- eller renoveringsprojekt.

Vores tilgang er helhedsorienteret og inddragende via dialog med brugere og andre faggrupper. Vi taler meget gerne ”med brugerne” frem for ”om brugerne”. Vi er lyttende, men også udfordrende, når vi foretager vi optimeringsanalyser.

Desuden har vi fokus på at minimere materialeforbruget og på øget fleksibilitet for at bidrage til projektets bæredygtighed. Vores designløsninger er understøttet af simuleringer i sammenhæng med tværfaglige helhedsvurderinger, så der er tale om reel integreret energidesign.