VÆRD AT VIDE OM BÆREDYGTIGT BYGGERI

Sep 24, 2023

Aktuelt har byggebranchen stort fokus på bæredygtighed og de kommende krav til rapportering. Interessen var da også stor, da Ekolab Aps CEO Jørgen Lange i går underviste på kurset ”Introduktion til bæredygtigt byggeri” i regi af byggebranchens videnscenter, Molio – byggeriets videnscenter.
Jørgen Lange der har arbejdet med bæredygtighed i relation til byggeri i mere end tre årtier og undervist i emnet i adskillige år, fortalte bl.a. overordnet om tilgange, lovgivning og processer samt arbejdet med livscyklus for både materialer, bygningsdele og hele bygninger. Han kom desuden ind på en lang række øvrige tilgange og værktøjer, der er til rådighed i arbejdet med bæredygtighed. 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...