Aktuelt har byggebranchen stort fokus på bæredygtighed og de kommende krav til rapportering. Interessen var da også stor, da Ekolab Aps CEO Jørgen Lange i går underviste på kurset ”Introduktion til bæredygtigt byggeri” i regi af byggebranchens videnscenter, Molio – byggeriets videnscenter.
Jørgen Lange der har arbejdet med bæredygtighed i relation til byggeri i mere end tre årtier og undervist i emnet i adskillige år, fortalte bl.a. overordnet om tilgange, lovgivning og processer samt arbejdet med livscyklus for både materialer, bygningsdele og hele bygninger. Han kom desuden ind på en lang række øvrige tilgange og værktøjer, der er til rådighed i arbejdet med bæredygtighed. 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...