ydelser

Ekolab er en specialiseret ingeniørvirksomhed indenfor faglighederne energi, indeklima og bæredygtighed. Vores ydelser, projektering, udvikling og formidling, giver en synergi til at styrke specialiseringen.

Kontakt os

TLF 86 13 20 16
Email: ekolab@ekolab.dk

Energi

At tænke på energi i et byggeprojekt er både væsentligt for bygningens økonomi og klodens CO2-regnskab.
I vores energiløsninger tænker vi på slutbrugeren i tæt dialog med bygherre og entreprenører. Dermed får vi en løsning der både er energirigtig og rigtig for brugeren.
Ekolab har sit udspring i lavenergibyggeri og vedvarende energi, var pioneerer inden for passivhuse, og har som virksomhed både bred og specialiseret erfaring.

Indeklima

Indeklimaet er en af de vigtigste elementer i byggeri; derfor er det sund fornuft at have specialister til at sørge for at det er optimalt.
Indeklimaet skal både være sundhedsmæssigt forsvarligt, men også tage hensyn til komfort og velvære.

Bæredygtighed

Vi har et ansvar for at sikre bæredygtighed i de projekter vi er med i. Vi vil gerne være med fra start til slut: Derfor kan vi både fungere som certificeret rådgiver i Bæredygtighedsledelse og som Bæredygtighedsleder, samt som Commissioning-rådgiver eller -leder. Som DGNB-konsulenter og auditør, kan vi samtidig også sørge for at DGNB-certificering kommer i mål.

Læs mere om vores projekter