Renoveringsuddannelsen

Projekttype 

Kursus

Kunde

Molio/Byggecentrum

Periode

2017-2019

Kontakt

Jørgen Lange, jl@ekolab.dk, +45 26 22 57 30

Jørgen Lange, Ekolabs direktør og indehaver, er uddannelsesleder og underviser på Renoveringsuddannelsen, der i samarbejde med Molio er blevet gennemført ad flere omgange i perioden 2017-19. Under uddannelsen præsenteres kursisterne for viden om helhedsorienteret tilgange og transformation inklusiv energieffektivitet, byggeteknik, indeklima, totaløkonomi og miljøforhold. Samtidigt opnår de kernekompetencer til effektiv gennemførelse af renoveringsprojekter. De trænes nemlig selv i at udvikle designstrategier, som forener fremtidens energi-, indeklima- og miljøkrav med de øvrige funktionelle, æstetiske og tekniske krav, der typisk stilles i projekteringsforløbet.

Uddannelsen bestod af en undervisningspakke med tre intensive workshop-dage, suppleret med tre-fem online webinarer, egen forberedelse og en diplomgivende eksamen. Der er mulighed for efterfølgende udbygning med specialer.

I 2023 er uddannelsen i gang med udvikling til opdateret og udvidet udgave med øget fokus på håndtering af bæredygtighed.