Engdalsskolen, aula

Kunde

Aarhus Kommune

Beliggenhed

Aarhus

Type

Skole

Rolle

Rådgiver

År

2018

Skolens aula fra 1970 havde tidligere et stort lysindfald via meget store ovenlysbånd. Samtidig havde aulaen stor arkitektonisk værdi, sikret af aulaens arkitekt Friis og Moltke.
Imidlertid var brugerne meget generet af kulde om vinteren, overtemperaturer om sommeren på grund af solindfald og dårlig akustik. Ekolab kom med et helhedsorienteret løsningsforslag, hvor komfort for brugerne, stort lysindfald, brandmæssige udfordringer, æstetik og økonomi gik op i en højere enhed. Ekolabs forslag indeholdt en løsning med nye ovenlysvinduer orienteret mod nord, hybridventilation sikret med opluk af ovenlys, LED belysning og en CTS-løsning integreret i eksisterende CTS-platform mm. Ekolab projekterede og førte derefter fagtilsyn på opgaven.