Kursus: Certificeret bæredygtighedsrådgiver

Projekttype 

Kursus om bæredygtighedsrådgivning

Kategori

Flere bygningstyper

Ekolabs ydelser

Uddannelsesledelse og undervisning

Kunde

Byggecentrum (Molio)

Periode

2016-

Kontakt

Jørgen Lange, jl@ekolab.dk, +45 26 22 57 30

Ekolabs direktør og indehaver, Jørgen Lange, har været uddannelsesleder og underviser på Molio-uddannelsen ‘Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri’. Uddannelsen er gennemført 20 gange (sommeren 2023), siden første workshop løb af stablen i oktober 2016. Uddannelsen har sin baggrund i – og sammenhæng med – Ekolabs tidligere udviklede og gennemførte uddannelser i lavenergibyggeri, lavenergidesign og renovering.

Den ambitiøse uddannelse består af et workshopforløb, inkl. en række webinarer, test og eksamensopgaver. De mere end 450 personer (2023), der har deltaget i kurset gennem årene, har været aktører fra hele byggebranchen, som både vil have en bred indføring i bæredygtigt byggeri, men også konkret og anvendelig viden om emnet. Forløbet byder på indslag fra forskellige fagligt stærke aktører I løbet af uddannelsen omsættes teori til praksis ved hjælp af cases, gruppearbejde og eksempler samt træning i diverse værktøjer.

Flere af Ekolabs egne medarbejdere har gennemført uddannelsen, og de deltager også i undervisningen på deres specialområder.