21Ø: Commissioning af nybyggeri

Projekttype 

Commissioning af nybyggeri

Kategori

Bolig- og kontorbyggeri

Ekolabs ydelser

Commissioning-ledelse

Bygherre

ATP Ejendomme

Samarbejdspartnere

Dissing+Weitling

Beliggenhed

København Ø

Periode

2020-2025

Kontakt

Michael Rosenlund, mrl@ekolab.dk, +45 30 12 03 41

Ekolab bidrager som commissioning-leder til opførelsen af 21Ø – et nyt 15.000 m2 byggeri ved Vibenshus Runddel på Østerbro, som ATP Ejendomme står bag. 21Ø står parat til indflytning for beboere og virksomheder i 2025.

21Ø omfatter dels et nyt erhvervsbyggeri, en karréudfyldning med boliger samt en mindre omdannelse af en eksisterende ejendom. Desuden etableres en parkeringskælder med plads til 72 biler. Beliggenhedsmæssigt vil de kommende kontorer og boliger byde på udsigt til grønne arealer og udeliv, da ejendommen ligger blot et stenkast fra byens mest besøgte park, Fælledparken.

Den færdige ejendom certificeres til DGNB Guld, som sikrer, at ejendommen har en høj energieffektivitet og et sundt indeklima. Desuden prioriteres der slidstærke og langtidsholdbare materialer i byggeriet.

Projektet stiller store krav til digital aflevering, funktionsafprøvning, energiledelse, tredjepartskontrol og test. Ekolab har derfor faciliteret en fuld commissioning-proces, som er med til at sikre, at ATP Ejendomme modtager de ydelser og den kvalitet, de har forskrevet. Med andre ord sikrer commissioning-processen, at projekteringen lever op til bygherrens krav til udførelse og kvalitet.

Fotokreditering: Dissing+Weitling