Michael Rosenlund

Michael arbejder med commissioning og dermed med kvalitetssikring, ledelse, dokumentation og kontrol – specielt i kontorbyggerier og institutioner.  I commissioning søger Michael perfektion og har derfor stort fokus på at forhindre fejl i projektering og udførelsen for at undgå færre fejl og mangler ved aflevering. Han er med til at sikre en god overgang mellem udførsel og drift.

Michael er først uddannet elektriker og har derefter bygget ovenpå med en diplomingeniør med speciale i energi og indeklima, og sidenhen har han også udannet sig til civilingeniør i byggeri. Hans fundament giver en dyb forståelse for byggeri, for de forskelligartede processer og for de mennesker, man møder i den forbindelse. Det bidrager også til hans grundige og tværfaglige dialog gennem hele projektet, der sikrer at projektet udfolder sig, som det skal.

Speciale:

Commissioning

Kvalitetssikring

Uddannelse

Civilingeniør med speciale i energi og indeklima, Aarhus Universitet, 2018. Bygningsingeniør, Aarhus Universitet, 2016. Elektriker, Aarhus Tech, 2010

Kurser og certifikater

Commissioning, Danvak. Indregulering af vand- og varmeanlæg, Danvak. CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift, Danvak. Revit MEP, NTI. Excel VBA, IDA. MagiCad og Revit, NTI, 2020. VBA i Excel, IDA, 2018.