Ny uddannelse

Oct 24, 2023

En ny uddannelse skal klæde branchen på til bæredygtig bygningsrenovering, og Johan Kure-Biegel, der er arkitekt og bæredygtighedsrådgiver hos Ekolab, er uddannelsesleder og underviser på den nye uddannelse.

Det er Molio, byggeriets videnscenter, der udbyder uddannelsen til november. Uddannelsen henvender sig til en bred målgruppe af byggefaglige, som vil blive klædt på til at sætte og holde den bæredygtige linje for de mange renoveringer, byggebranchen skal håndtere i de kommende år. Renovering ventes at komme til at fylde mere i byggeriet i takt med, at tiltagende CO2-krav for nybyggeri indfases i bygningsreglementet, og der fra EU stilles krav til energiniveau for eksisterende bygninger.

Læs mere om uddannelsen her: https://lnkd.in/eRmrUwhn

Læs artikel i Bygge- & Anlægsavisen her: https://lnkd.in/ezJD3xeJ

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...