Merkur og Ekolab har fælles mission om bæredygtighed

May 18, 2023

Ekolab har valgt at være kunde ved Merkur Andelskasse, fordi bankens bæredygtighedsprincipper passer godt til vores. Vi ledte efter en ny bank, som havde det samme syn på bæredygtighed, som vi har hos Ekolab. Vi har i mere end to årtier gået forrest for at skabe en transformation i byggeriet og mindske branchens klimaaftryk. Det kræver ekspertise og viden.

Med et tilsvarende udgangspunkt ledte vi efter en ny finansiel samarbejdspartner. I første omgang kiggede vi mod nogle meget små pengeinstitutter, men på et tidspunkt kunne vi mærke, at der også skulle en vis kapacitet og viden til et sådant samarbejde. Derfor faldt vores valg på Merkur Andelskasse, der har bæredygtighed og social ansvarlighed som omdrejningspunkt for alle bankens aktiviteter.

Se med her, hvor vores CEO Jørgen Lange fortæller om Ekolabs arbejde med bæredygtighed – og herunder energioptimering og indeklima.

Illustration: Video med Jørgen om samarbejdet med Merkur (fuld udgave)

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...