Vi søger en ny kollega

Aug 16, 2022

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED SIDEN 2012, OG DA DETTE ER EN BÆRENDE VÆRDI FOR OS, VIL VI HELE TIDEN LÆRE OG UDVIKLE OS SAMMEN. DERFOR SØGER VI ENDNU EN MEDARBEJDER TIL VORES BÆREDYGTIGHEDSTEAM.

I Ekolab arbejder Bæredygtighedsteamet med ydelser indenfor bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering, livscyklusvurderinger, commissioning og specialopgaver. Vi har mange spændende DGNB-projekter i bagagen, blandt andet Ryesgade 25, som var Danmarks første DGNB-certificerede renovering af bevaringsværdig etageejendom. Lige så spændende projekter er i gang, som blandt andet undervisningsbyggerier, ressourceanlæg til affaldshåndtering, boligbyggerier af forskellige typer, nye kontorer i kombination med produktion og renovering af bevaringsværdige bygninger med blandet anvendelse. I øvrigt laver vi udviklingsprojekter og undervisning indenfor bæredygtighed.

VI SØGER en ny kollega, der ønsker at blive projektleder for egne projekter med bæredygtighedscertificering og bæredygtighedsledelse.
DU SØGER et team med kompetente og humørfyldte kollegaer, hvor du kan sparre og arbejde tæt sammen med DGNB-konsulenter og projektledere. Et sted hvor der er mulighed for personlig udvikling og at sætte dit præg på hverdagen – og på Ekolab.  Spændende og skæve projekter, hvor man ikke bare kører på autopilot.

FAGLIG STOLTHED OG GOD MAVEFORNEMMELSE

Kernen hos Ekolab er faglig stolthed, fællesskab og bæredygtighed. Vores nøgleord i vores arbejde er ansvarlighed, selvledelse og tilgang til kunden. Det betyder at du kommer til at arbejde et sted, hvor der er tillid til, at opgaverne udføres bedst muligt. Samtidig får du tid til fordybelse, hvor det er værdifuldt at lære og udvikle sig. For os er det vigtigt at gennemføre et projekt, så man er tilfreds med sit arbejde; så man har tid til at gå i dybden og gå den ekstra meter for kunden og for sig selv.

EKOLAB ER OG VIL VÆRE ET FIRMA I UDVIKLING

– og vi mener at udvikling fungerer bedst, når alle er overbevist om, at vi er på vej i den rigtige retning. Det er vigtigt at trække på så mange perspektiver som muligt og at give alle en chance for at blive hørt. Der arbejdes konstant med bæredygtighed eksternt såvel som internt; både i vores projekter men også som firma. Vi er ambitiøse, anderledes og nysgerrige. Derfor er videndeling og muligheder for at blive klogere på hinanden og på vores fagligheder noget vi vælger at bruge tid på.

dine kompetencer

Du er uddannet DGNB Konsulent og/eller meget interesseret i arbejdet med DGNB-certificering og bæredygtighed generelt

Du er klar til at være selvstændig projektleder, eller har blod på tanden til at blive oplært til det

Du er konstruktør, ingeniør eller arkitekt

DIT ARBEJDSOMRÅDE

Du vil   få dine egne DGNB-sager at være projektleder på – enten i samarbejde med auditør kollega eller som auditør selv. Du får support i teamet til faglige arbejder og dokumentationsopgaver.

Du kommer til at udvikle virksomhedens kompetencer indenfor materialer i bæredygtighed.

Du tager ansvar for dine opgaver og sørger for selvstændigt og struktureret at gennemføre dine sager, samtidig med at du sikrer kvalitet og fremdrift. I perioder med spidsbelastning, kan du dele og uddelegere dine opgaver til f.eks. studentermedhjælpere eller andre kolleger. I perioder med mindre beskæftigelse, opsøger du nye opgaver på eget initiativ.  Du kan navigere og trives i et dynamisk team, hvor der er mange idéer og projekter i gang. Derfor kræver det at du er god til samarbejde og kommunikere med dit team, men samtidig tage ansvar for eget virke og give din mening til kende.

Et jobskifte til Ekolab er en mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor bæredygtighed, hvor du kommer det næste niveau fagligt og hvor du er med til at forme og skabe din fremtidige stilling.

 Vi har en meget høj beskæftigelse i at gennemføre projekter, som vi gerne vil aflastes på, men i fremtiden ser vi at du også tager ansvar for salgsaktivitet for igangsætning af nye sager og samarbejder. Måske ønsker du til at medvirke i konkurrencer og udviklingsprojekter eller undervisning på efteruddannelsesmarkedet.

I din dagligdag kommer du til at arbejde tæt sammen med 7 kollegaer i vores bæredygtighedsteam. Teamet understøttes af faglighed fra de andre teams, så vi er i alt 25 personer du kan vælge at gå i dialog med. Der er både unge og erfarne ingeniører med bred tilgang og specialer samt studentermedhjælpere og praktikanter. På kontoret finder du desuden vores andre teams, der bl.a. arbejder med helhedsorienteret renovering, udviklingsprojekter, kursusudvikling og commissioning.

DIN HVERDAG

Vi holder til på livlige Vestergade i Aarhus Midtby, hvor vores kontor ligger i flotte, gamle bygninger med dejlige, stille baggårdsomgivelser inkl. parkering. Vi holder hyggelige personalearrangementer og sjove fester, og kan lide at bruge tid i hinandens selskab.

Generelt kan vi godt lide at bruge tid sammen med udgangspunkt i vores faglighed og Ekolabs udvikling, så vi holder temablokke om emner og værktøjer der interesserer os, holder hinanden opdateret med team- og firmamøder, og diskuterer vores firmastrategi fælles. Vi er et lille firma med en flad struktur, så derfor er samarbejde og selvledelse vigtig.

Vores tilgang er ’arbejd hvor meget du vil – og hvor du vil’. Der er derfor fleksible arbejdstider og selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde. Vi støtter dig i at få etableret en ergonomisk god arbejdsplads på både kontoret og derhjemme. Stillingen ønsker vi besat hurtigst muligt og tiltrædelse snarest. Løn og ansættelsesvilkår efter anciennitet og kvalifikationer.

ANSØG NU

Send din ansøgning med CV hurtigst muligt til ekolab@ekolab.dk eller kontakt Afdelingsleder for Bæredygtighed, Line Søndergaard Kristensen på tlf. 22 55 17 68 for at snakke med om stillingen.

Læs mere om os på vores Linkedin og her på vores hjemmeside.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.