Synes du energirenovering er interessant og kan du lide at arbejde struktureret med mange processer og programmer? Vi du arbejde aktivt og konkret med grøn omstilling? Lige nu er vi i Ekolab i gang med en større energirenovering af fire sygehuse i Danmark og som en del af det, søger vi en kollega, der vil være med på vores team.

DIT ARBEJDSOMRÅDE

Du er for eksempel uddannet energiteknolog, maskinmester, ingeniør anden relevant teknisk baggrund – og er klar til at tage din viden i brug. Du må være nyuddannet eller erfaren – du skal bare have lysten til at sætte dig ind i arbejdsområdet.

Du kommer i første omgang til at indgå i teamet som projekterer belysning på fire sygehuse som er en del af et ESCO-projekt.  Andre arbejdsopgaver indenfor energi og indeklima kan også forekomme, hvis du er indstillet på det. Du er struktureret i din arbejdsgang og tager ansvar for dine egne arbejdsopgaver. Du kan lide at arbejde med programmer og processer. Du er spørgelysten og nysgerrig på feltet, og er hverken bange for at tage fat eller opsøge dine kollegaer hvis du har brug for sparring eller hjælp. Du kommer til at få rigtig god, praktisk erfaring med området bliver sat godt ind i opgaverne. Dine opgaver vil give dig mulighed for at gøre en forskel for et grønt og bæredygtigt miljø.

FAGLIG STOLTHED OG GOD MAVEFORNEMMELSE

Kernen hos Ekolab er faglig stolthed, fællesskab og bæredygtighed. Vores nøgleord i vores arbejde er ansvarlighed, selvledelse og tilgang. Det betyder at du kommer til at arbejde et sted, hvor der er tillid til, at opgaverne udføres bedst muligt. Samtidig får du tid til fordybelse, hvor det er værdifuldt at lære og udvikle sig. For os er det vigtigt at gennemføre et projekt, så man er tilfreds med sit arbejde; så man har tid til at gå i dybden og gå den ekstra meter for kunden og for sig selv.

Vores kontor på Vestergade

EKOLAB ER OG VIL VÆRE ET FIRMA I UDVIKLING, OG VI MENER AT UDVIKLING FUNGERER BEDST, NÅR ALLE ER OVERBEVIST OM, AT VI ER PÅ VEJ I DEN RIGTIGE RETNING

I din dagligdag kommer du til at arbejde i et team hvor der er en blanding af ingeniører og energiteknologer, og hvor der både er praktikanter, studentermedhjælpere og fuldtidsansatte. Dit team kommer til at yde dig støtte, godt kollegialt sammenhold og faglig sparring.

På kontoret finder du desuden vores andre teams, der bl.a. arbejder med helhedsorienteret renovering, udviklingsprojekter, kursusudvikling, commissioning og bæredygtighed – så der er rig mulighed for at lære fra mange forskellige områder og typer.

Vi holder til på livlige Vestergade i Aarhus Midtby, hvor vores kontor ligger i dejlige, stille baggårdsomgivelser med parkering. Vi har en god frokostordning, og du finder altid snacks og kaffe på kontoret, og mulighed for at drikke en fredagsøl på vores lille altan. Vi holder hyggelige personalearrangementer og fester, og sørger for at der er plads til at være sociale sammen. Generelt kan vi godt lide at bruge tid sammen med udgangspunkt i vores faglighed og Ekolabs udvikling, så vi holder temablokke om emner og værktøjer der interesserer os, holder hinanden opdateret med beskæftigelse- og firmamøder, og diskuterer vores firmastrategi fælles. Vi er et lille firma med en flad struktur, så derfor er samarbejde og selvledelse vigtig.

Vores tilgang er ’arbejd hvor meget du vil – og hvor du vil’. Der er derfor fleksible arbejdstider og selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde. Vi støtter dig i at få etableret en ergonomisk god arbejdsplads på både kontoret og derhjemme.

Løn og ansættelsesvilkår efter anciennitet og kvalifikationer.  Tiltrædelse snarest.

Stillingen er en projektstilling der er tidsbegrænset til september 2022. Timetallet er 30 eller 37 timer efter aftale.

Læs mere om os på vores Linkedin og vores hjemmeside ekolab.dk

Jonas Levisen

Jonas Levisen

Energiteknolog

Kontakt kommende kollega Jonas Levisen for at snakke om stillingen.

Han kan kontaktes på tlf. 61617417 samt jol@ekolab.dk

v

send din ansøgning

Send din ansøgning med CV til ekolab@ekolab.dk.

Spørgsmål til stillingen kan desuden rettes til HR & Kommunikation, Rebecca Østvand Matthiesen, på rom@ekolab.dk eller på tlf. 30 12 68 87.

Vi interviewer løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os hurtigst muligt.