Vi søger en ny kollega: DGNB-konsulent eller Bæredygtighedsspecialist til rådgivende ingeniørvirksomhed

Jan 21, 2021

I Ekolab er bæredygtighed en del af vores DNA: vi har som rådgivende ingeniørvirksomhed arbejdet ambitiøst med bæredygtighed siden 2012, og da dette er en bærende værdi for os, vil vi hele tiden lære og udvikle os sammen. Derfor søger vi endnu en DGNB-konsulent til vores firma. 

Vores ingeniørmæssige fagligheder er energirenovering, bæredygtighed og indeklima. Vi arbejder bredt med bæredygtighed; vi har ydelser indenfor bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering, commissioning og specialopgaver. Vi har mange spændende DGNB-projekter i bagagen, blandt andet Ryesgade 25 som var Danmarks første DGNB-certificerede renovering af bevaringsværdig etageejendom. Lige så spændende projekter er i støbeskeen, som blandt andet RessourceCenter Vejle, boligbyggerier af forskellige typer, nye kontorer og renovering af bevaringsværdige bygninger med blandet anvendelse.

Faglig stolthed og god mavefornemmelse 

Kernen hos Ekolab er faglig stolthed, fællesskab og bæredygtighed. Vores nøgleord i vores arbejde er ansvarlighed, selvledelse og tilgang. Det betyder at du kommer til at arbejde et sted, hvor der er tillid til, at opgaverne udføres bedst muligt. Samtidig får du tid til fordybelse, hvor det er værdifuldt at lære og udvikle sig. For os er det vigtigt at gennemføre et projekt, så man er tilfreds med sit arbejde; så man har tid til at gå i dybden og gå den ekstra meter for kunden og for sig selv. 

Ekolab er og vil være et firma i udvikling, og vi mener at udvikling fungerer bedst, når alle er overbevist om, at vi er på vej i den rigtige retning

Det er vigtigt at trække på så mange perspektiver som muligt og at give alle en chance for at blive hørt. Der arbejdes konstant med bæredygtighed eksternt såvel som internt; både i vores projekter men også som firma. Vi er ambitiøse, anderledes og nysgerrige. Derfor er videndeling og muligheder for at blive klogere på hinanden og på vores fagligheder noget vi vælger at bruge tid på. Det gør altså at vi tilbyder et team af kompetente og humørfyldte kolleger, hvor du har mulighed for personlig udvikling og at sætte dit præg på hverdagen – og på Ekolab.
Vi søger derfor en erfaren kollega der er motiveret for at arbejde med bæredygtighed og være med til at styrke vores tværfaglighed.
Vi er sikre på at vores speciale hører til fremtidens opgaver og du skal medvirke til at bringe os op på et nyt niveau.
Du tager ansvar for dine opgaver og sørger for selvstændigt og struktureret at gennemføre dine sager, samtidig med at du sikrer kvalitet og fremdrift. I perioder med spidsbelastning, kan du dele og uddelegere dine opgaver til f.eks. studentermedhjælpere eller andre kolleger. I perioder med mindre beskæftigelse, opsøger du nye opgaver på eget initiativ.  Du kan navigere og trives i et dynamisk team, hvor der er mange idéer og projekter i gang. Derfor kræver det at du er god til samarbejde og kommunikere med dit team, men samtidig tage ansvar for eget virke og give din mening til kende. 

Dit arbejdsområde: 

Du er uddannet DGNB-konsulent med indgående kendskab og erfaring fra certificeringer.
Du kommer til at bruge din erfaring indenfor DGNB, og får dine egne DGNB-sager som konsulent at være projektleder på – enten i samarbejde med auditør kollega eller som auditør selv.
Du kommer til at udvikle virksomhedens kompetencer indenfor materialer i bæredygtighed.
Lige nu har vi en god beskæftigelse, som vi gerne vil aflastes på, men i fremtiden ser vi at du også tager ansvar for nye sager og samarbejder. Måske kommer du til at medvirke i konkurrencer og udviklingsprojekter. 

I din dagligdag kommer du til at arbejde tæt sammen med 7 kollegaer i vores bæredygtighedsteam. Der er både unge og erfarne ingeniører med bred tilgang og specialer samt studentermedhjælpere og praktikanter. På kontoret finder du desuden vores andre teams, der bl.a. arbejder med helhedsorienteret renovering, udviklingsprojekter, kursusudvikling og commissioning. 

Vi holder til på livlige Vestergade i Aarhus Midtby, hvor vores kontor ligger i dejlige, stille baggårdsomgivelser med parkering. Vi holder hyggelige personalearrangementer – også under Corona – selvom disse foregår virtuelt for nærværende.  Generelt kan vi godt lide at bruge tid sammen med udgangspunkt i vores faglighed og Ekolabs udvikling, så vi holder temablokke om emner og værktøjer der interesserer os, holder hinanden opdateret med beskæftigelse- og firmamøder, og diskuterer vores firmastrategi fælles. Vi er et lille firma med en flad struktur, så derfor er samarbejde og selvledelse vigtig.
Vores tilgang er ’arbejd hvor meget du vil – og hvor du vil’. Der er derfor fleksible arbejdstider og selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde. Vi støtter dig i at få etableret en ergonomisk god arbejdsplads på både kontoret og derhjemme. Stillingen ønsker vi besat i foråret 2021. Løn og ansættelsesvilkår efter anciennitet og kvalifikationer.  Tiltrædelse snarest.
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt til ekolab@ekolab.dk eller kontakt Direktør og Indehaver, Jørgen Lange tlf. 26 22 57 30 for at snakke med om stillingen. Spørgsmål til stillingen kan desuden rettes til HR & Kommunikation, Rebecca Østvand Matthiesen på rom@ekolab.dk eller på tlf. 60144283
Læs mere om os på vores Linkedin og vores hjemmeside ekolab.dk

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...