Boligbyggeri visualisering

Prækvalificeret: Sammen med CASA A/S, RUBOW arkitekter A/S, og VIGGO MADSEN A/S, danner Ekolab et tværfagligt team, der er blevet udvalgt som et af de tre teams, der går videre til at byde ind på Civicas strategiske byggepartnerskab.  

 

Boligrenovering for 3 milliarder kroner  

Civica er en samling af boligforeninger på Fyn, hvis mål er at have beboeren i centrum og skabe de bedste rammer for at skabe sig et godt hjem til rimelige priser. Om Civicas værdigrundlag, skriver de selv: 

 

Civica er ambitionsniveauet højt. Vi vil være den almene boligorganisation, som har de mest attraktive boliger, og de mest tilfredse beboere.” 

 

I starten af august annoncerede Civica et udbud i forhold til prækvalificering af teams, som er egnede til at indgå i Civicas kommende strategiske byggepartnerskab. Otte teams bød ind, og heraf blev tre prækvalificeret til at kunne byde ind på byggepartnerskabet. Byggepartnerskabet løber over en periode på 4-6 år og har en anslået værdi på 3 milliarder kroner.

 

Læs mere om Civicas udbud af opgaven

Tværfagligt team med samme mål  

Med CASA A/S som ansøger og totalentreprenør, RUBOW arkitekter A/S som arkitekt og landskabsarkitekt, VIGGO MADSEN A/S som ingeniør, og Ekolab som bæredygtighedsleder, har vi samlet et team, der har solid erfaring med renovering og nybyggeri af almene boliger med tidlig inddragelse og tværfagligt samarbejde. Det fælles mål mellem teamet og Civica, er at sikre boliger med fremtid.  

Ekolab som bæredygtighedsleder  

I samarbejdet skal Ekolab bl.a. facilitere, optimere og strukturere samarbejdet – særligt ift. bæredygtighed og inno­vation. Ekolab vil i teamet bidrage med bæredygtighedsledelse med de tilhørende ydelser, heriblandt livcyklusvurderinger (LCA), li­vomkostningsvurderinger (LCC), materialescreeninger, genan­vendelse mv. Ekolab vil være tæt knyttet til projektledelsen og stå for bæredygtighedsprocesser og dokumentati­onsarbejde. Ekolab vil i øvrigt bidrage med faglig sparring vedr. innovation i renovering. 

 

Læs mere om bæredygtigt byggeri

Vi ser frem til at samarbejde i konkurrencefasen i et stærkt og tværfagligt team, en god dialog med en ambitiøs bygherre, samt at byde ind med løsninger på et spændende projekt.  

 

 

 

 

 

 

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...