Malte Brøgger Kjer er ny forstærkning af Ekolabs medarbejderstab fra 1. oktober 2019. Malte er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet, med speciale i energi, bæredygtighed og indeklima i 2015 og kommer fra en stilling som alsidig installations-ingeniør, med meget forskelligartet projekteringsarbejde inden for installationer, energi, indeklima og bæredygtighed. Han er desuden certificeret DGNB-konsulent i 2017. I Ekolab kommer han til at bidrage med både projektering af VVS-installationer, energioptimeringer, indeklimasimuleringer, commissioning og DGNB-certificeringer.

 

 

Jamileh Daugaard er uddannet diplomingeniør med speciale i energi og indeklima i februar 2019 fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og ansat hos Ekolab fra 1. november. Jamileh har tidligere været i praktik hos Ekolab i foråret 2017. I øjeblikket er hun tilknyttet ESCO-projektet i Ringsted og forventes at arbejde med ESCO og DGNB/bæredygtighed i fremtiden.

 

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...