Nyansættelser i Ekolab

Nov 13, 2019

Malte Brøgger Kjer er ny forstærkning af Ekolabs medarbejderstab fra 1. oktober 2019. Malte er uddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet, med speciale i energi, bæredygtighed og indeklima i 2015 og kommer fra en stilling som alsidig installations-ingeniør, med meget forskelligartet projekteringsarbejde inden for installationer, energi, indeklima og bæredygtighed. Han er desuden certificeret DGNB-konsulent i 2017. I Ekolab kommer han til at bidrage med både projektering af VVS-installationer, energioptimeringer, indeklimasimuleringer, commissioning og DGNB-certificeringer.

 

 

Jamileh Daugaard er uddannet diplomingeniør med speciale i energi og indeklima i februar 2019 fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og ansat hos Ekolab fra 1. november. Jamileh har tidligere været i praktik hos Ekolab i foråret 2017. I øjeblikket er hun tilknyttet ESCO-projektet i Ringsted og forventes at arbejde med ESCO og DGNB/bæredygtighed i fremtiden.

 

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...