Gazelleprisen 2019

Oct 9, 2019

Ekolab er igen i år blevet udnævnt til Gazellevirksomhed.

Udnævnelsen sker på baggrund af en undersøgelse foretaget af Dagbladet Børsen og gives til de danske virksomheder, der vokser kontinuerligt og, som minimum, fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Gazellekåringerne har fundet sted siden 1995 og foregår hvert år.

I Ekolab er vi glade for udnævnelsen. Især fordi den øgede omsætning afspejler det faktum at det omgivende samfund er med os på vejen mod mere bæredygtighed. Professionelt er bæredygtig rådgivning Ekolabs kernekompetence; men derudover ønsker vi, som virksomhed, også at fremme bæredygtighed internt og i forhold til den måde vi er i verden på. Med Gazellekåringen i ryggen, kan vi ufortrødent fortsætte arbejdet med det.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...