ESCO Ringsted – anden pulje igangsat

Apr 3, 2019

Ringsted Kommune har for nylig underskrevet kontrakt på projektering og udførsel af pulje 2 energibesparende tiltag, med et budget på ca. 22 mio. kroner. ESCO-projektets første pulje, som blev igangsat sommeren 2018, fokuserede på optimering af varmeanlæg og etablering af CTS på kommunens 10 skoler. I pulje 2 udføres primært optimering af belysning og ventilation på de 10 skoler. Derudover etableres nyt CTS samt ventilations- og belysningstiltag i Ringsted Svømmeland. Ekolab står for al projektering og Kemp & Lauritzen for udførelsen af tiltagene.

 

Udførelsen af pulje 2 igangsættes i april 2019 og kommer til at strække sig over resten af året.

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...