ESCO Ringsted – anden pulje igangsat

Apr 3, 2019

Ringsted Kommune har for nylig underskrevet kontrakt på projektering og udførsel af pulje 2 energibesparende tiltag, med et budget på ca. 22 mio. kroner. ESCO-projektets første pulje, som blev igangsat sommeren 2018, fokuserede på optimering af varmeanlæg og etablering af CTS på kommunens 10 skoler. I pulje 2 udføres primært optimering af belysning og ventilation på de 10 skoler. Derudover etableres nyt CTS samt ventilations- og belysningstiltag i Ringsted Svømmeland. Ekolab står for al projektering og Kemp & Lauritzen for udførelsen af tiltagene.

 

Udførelsen af pulje 2 igangsættes i april 2019 og kommer til at strække sig over resten af året.

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...