I efteråret 2018 modtog Ekolab Gazelleprisen, for at være blandt den ene procent af virksomheder, som vækster mest i Danmark; men ingen vækst uden gode medarbejdere.

Ekolabs stab af solide ingeniører er i løbet af det sidste års tid blevet udvidet med Jonas Levisen, der med en baggrund som uddannet elektriker med speciale i installationsteknik er AP Graduate in Energy Technology. Jonas har siden sin ansættelse i marts 2018 været med til at opbygge Ekolabs kompetencer indenfor belysning. Martin Kürstein Jepsen er oprindeligt uddannet arkitekt MAA fra Arkitektskolen Aarhus; men har i 2018 afsluttet uddannelsen som diplomingeniør i bygningsdesign på Aarhus Universitet, med speciale i energi og indeklima. Martin tilfører arkitektens øje til Ekolabs arbejde med energirenoveringer, og i kommunikationen af løsningsforslag til bygherre. Og endnu to, helt nyuddannede, diplomingeniører i bygningsdesign med speciale i energi og indeklima er kommet til: Sara Bække bidrager til Ekolabs arbejde med energiscreening af bygninger samt projektering og udbud af energirenoveringsprojekter og Line Søndergaard Kristensen forstærker Ekolabs indsats indenfor bæredygtighed, i forbindelse med både DGNB-certificering og kurser.

Med en styrket stab ser Ekolab frem til fortsat at yde den bedste service til vores kunder.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...