Ekolab er blevet tildelt Børsens Gazelle pris 2018

Oct 10, 2018

Man får prisen for at vokse kontinuerligt og som minimum fordoble omsætning eller bruttoresultat over fire regnskabsår.  Vi ved godt vi er vokset siden 2010 og at vores økonomiske resultater er styrket siden 2014. Men det er fint, at man med prisen bliver bevidst om at være blandt den ene procent af virksomheder, som vækster mest i DK.

Ekolab tilbyder bæredygtig rådgivning og med dette mener vi også internt bæredygtigt. For os har arbejdet med trivsel derfor altid været et gennemgående tema. Vi har de seneste år erkendt at vores andet fokus: ’tilgang til opgaven’ er af stor betydning internt som eksternt – og her er arbejdet med trivsel fortsat afgørende.

Vi vil fremover ved opgørelse og refleksion over årets resultater inddrage både økonomi og værdiskabelse generelt. Fokusering på økonomisk vækst alene vil aldrig blive en ledestjerne i Ekolab. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde med alle dem vi kender og alle i øvrigt, som vil samme vej som os med skabelsen af et mere bæredygtigt samfund.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...