Storstilet europæisk udviklingsprojekt indenfor renovering.

Aug 30, 2018

Ekolab er én af parterne i ansøgningen om et storstilet udviklingsprojekt. Det græske non-profit forskningscenter CERTH med over 700 forskere, er en af de drivende partnere. Den danske deltagelse er foranlediget af European Green Cities. Ingeniører, forskere og leverandører fra hele Europa vil samarbejde om at udvikle og afprøve innovative byggetekniske løsninger og processer for bæredygtig energirenovering af den eksisterende bygningsmasse. Projektets titel er ”HESTIA – Stimulation of Large-Scale Deep Energy Renovation in Residential Buildings.”

Den omfattende EU-ansøgning indleveres i september, under Horizon 2020 emnet: Decarbonisation of the EU building stock: innovative approaches and affordable solutions changing the market for buildings renovation.” Ekolab er tovholder på 2 delopgaver i udviklingsprojektet og deltager i yderligere 12 delemner.

Det ambitiøse projekt omhandler hele processen fra de indledende overvejelser, simuleringer, brugerinvolvering og produktvalg til udførelse, implementering, vedligehold og monitorering. Der er bl.a. fokus på udvikling af ”plug&play”-løsninger, der kan implementeres på store dele af markedet. Ligeledes er der fokus på energieffektive løsninger og miljørigtige løsninger mht. minimering af indlejret energi i renoveringsløsninger. I forbindelse med udviklingsprojektet er der udvalgt påtænkte energirenoveringsprojekter i Danmark, Frankrig og Holland.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...