Østergade 27, København – Bæredygtig renovering af markant erhvervsejendom

Jun 27, 2018

Den meget eksklusive ejendom, som ligger i det centrale København, har Advokatfirmaet Arup & Hvidt som bygningsadministrator. De har i løbet af 2018 bedt Ekolab om at udarbejde analyser af energirenovering og bæredygtighed. Renoveringen omfatter energi- og komfortoptimering i kontorer og erhvervslokaler samt butiksarealer. Byggeriet har også planlagt nye eksklusive tagboliger.

Ekolabs ydelser har været vurderinger af forskellige tiltags effekter, så som indvendig og udvendig ydervægsisolering, optimal energibalance med vinduer inkl. integrerede solafskærmningsløsninger, renovering af varmeanlæg og teknikcentral samt implementering af ventilation med respekt for de eksisterende forhold. I den forbindelse er der også vurderet på optimale renoveringspakker for opnåelse af BR’s Renoveringsklasser. Ud fra projektets karakter er det fundet relevant, at Ekolab lavede en dybere analyse af forskellige kølekoncepter til miljørigtig køling, herunder anvendelse af Københavns fjernkøling.

For både den aktuelle bygning og for bygningsadministrationen har Ekolab foretaget analyser af relevansen ved bæredygtigheds-certificering. Dette omfattede henholdsvis DGNB’s pilotordning ’Bygninger i drift’ og den etablerede ordning for ’Nybyggeri og omfattende renoveringer’. Projektets stade er nu, at der udarbejdes myndighedsprojekter på henholdsvis ombygninger i den eksisterende bygning og for de nye tagboliger.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...