En ny omgang Molio kurser afsluttet

May 30, 2018

Ekolab har i foråret 2018 for MOLIO gennemført kursusledelse og undervisning på følgende uddannelser:

  • Certificeret bæredygtighedsrådgiver – 3. gennemførelse
  • Renoveringsuddannelsen – 2. gennemførelse
  • Lavenergidesign af større bygninger – 2. gennemførelse (afrundes om 4 uger med eksamen)
  • Projektlederuddannelsen (indlæg om processer med bæredygtighed i byggeriet)

Fælles for elle uddannelserne er at det er casebaseret undervisning med indbygget gruppearbejde og selvstændige litteraturstudier. Indlæggene kombinerer generel opdatering på praksis med nyt fra forskningen. Ekolab synes det igen har været nogle motiverede kursister og alle har med relativ begrænset holdstørrelse haft anledning til at få gode dialoger om praksis i branchen. Kursisterne har givet gode evalueringer til alle uddannelserne og mange vil anbefale deltagelse til en kollega eller samarbejdspartner. Alle kurser er gennemført på HUSET i Middelfart og kursisterne evaluerer faciliteterne og beværtning meget positivt.

Ekolab siger tak for denne omgang og ser frem til flere gode kursusoplevelse i det kommende år. Man kan holde sig orienteret om hele uddannelserne eller adskilt moduler på www.molio.dk

Kontakt Jørgen Lange

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...