Fasangården – byggeriet er i gang

May 2, 2018

Byggeriet i forbindelse med renoveringen af den historiske bygning i Frederiksberg Have er netop gået i gang og vil forløbe frem til den tidlige sommer 2019.

Ekolab er del af Rådgiverteamet for restaureringen og anvendelsesændringen for Fasangården sammen med Krydsrum arkitekter, AB Clausen og Søren Vadstrup. Ekolab forestår ingeniørrådgivningen for afløb, VVS, ventilation og el og energi i forbindelse med restaureringen af det 384 m² store hovedhus og den tilhørende staldbygning i den gamle fredede ejendom, der oprindeligt er fra sekstenhundred tallet og ombygget væsentligt i attenhundred tallet. Byggesagen omfatter en anvendelsesændring af ejendommen fra den nuværende anvendelse som bolig til traktørsted. I forbindelse med byggesagen udskiftes alle installationer i de to bygninger og der forberedes til produktionskøkken i hovedbygningens eksisterende køkkenrum. Derudover opføres der nye faciliteter til personalefunktioner og gæstetoiletter i den gamle staldbygning, der delvist opvarmes og delvist anvendes til koldt lager.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...