Ekolab tilbyder flotte kontorpladser

Feb 28, 2018

Vi har fået muligheden for ekstra plads på vores kontor og noget af det kan lejes. Det omhandler adskilte kontorer til 2-3 personer og 4-6 personer. Lokalerne er hyggelige og velbelyste med udsigt til byens tage og adgang til terrasse. Mulighed for brug af fællesfaciliteter i form af et stort og mindre møderum med storskærme/projektor og workshoprum.

Yderligere info kontakt Jørgen Lange – tlf. 2622 5730.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...