Energi og indeklima i Renoveringsklasse 1

Feb 9, 2018

Den omfattende renovering af Ryesgade 25 i København N, som Ekolab har været en del af siden starten i 2014, er nu færdig og har blandt mange andre forbedringer også givet et meget markant fald i bygningens energiforbrug. Ekolab har stået for energirammeberegningerne og ventilationsprojektet og derudover er Ekolab medansvarlig for den igangværende DGNB bæredygtighedscertificering.

Energimærket er forbedret fra G til A2010 og bygningen er nu i renoveringsklasse 1. Det er sket samtidig med at komfort og kvalitet i boligerne er markant forøget på en række andre punkter. Og det er sket på en måde så bygningens bevaringsværdier i såvel interiør som eksteriør er intakte, samtidig med at der er tilføjet nye arkitektoniske kvaliteter.

Læs mere om energi- og indeklima-optimeringen af den ældre etageejendom her

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...