Energirenovering af Fondenes Hus er i gang

Aug 8, 2017

(Billede fra krydsrum.dk)

I 2013 blev Fondenes Hus etableret i ejendommen på Otto Mønstedsgade 3-5, København V, som et bofællesskab for dengang syv, nu elleve, forskellige fonde med samfundsgavnlige formål.  Som rådgivende ingeniør på renoveringen af bygningen har Ekolab, i tæt samråd med bygherren Bikubenfonden, udvalgt forskellige tiltag til udførelse. Tiltagene er prioriteret ud fra en tidligere gennemført grundig energianalyse af ejendommen foretaget af Ekolab og er allerede pågående eller under opstart i ejendommen.

De udvalgte energitiltag er videreprojekteret og udbudt af Ekolab og omfatter blandt andet udskiftning af belysning, ombygning af ventilationsanlæg, udskiftning af CTS-løsning hvor ombygningen af bygningens automatikløsning omfatter udskiftning af for eksempel anlæg og integrering af selvstændigt Windowmaster system for motorer til vinduesopluk. Der arbejdes således med hybridventilationsløsning i de udvalgte etager, for dels komfortforbedring og mest energirigtige driftsform. Alle løsningerne er valgt ud fra både hensyn til energisparepotentiale, sund energirenoveringsøkonomi og potentiale for forbedring af indeklimaet i bygningen.

Ud over de allerede igangsatte tiltag, arbejdes der ligeledes videre med opgaver vedrørende udvendig efterisolering af facadevægge samt indvendig efterisolering og implementering af solceller.

Energirenoveringen af ejendommens 3500m2 forventes afsluttet i løbet af efteråret 2017.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...