Ny medarbejder i Ekolab

Aug 1, 2017

I maj tiltrådte Tommi Haferbier Nielsen som ny medarbejder i Ekolab.

Tommi er uddannet installationsingeniør fra ingeniørhøjskolen i Århus i 2008 og har siden opbygget stor erfaring med projektering og design af tekniske installationer med et særligt fokus på lavenergibyggeri. Han har arbejdet som rådgivende ingeniør siden 2008 og har tidligere været ansat hos Esbensen Rådgivende Ingeniører og Steensen Varming Copenhagen.

Tommi var i en længere periode bosat i Oslo i forbindelse med projekter i Norge samt etablering af fast kontor i Oslo og har efterfølgende været team leader for et hold erfarne ingeniører i København. Tommi har stor erfaring med tidlig involvering i designfasen og general deltagelse i projektudvikling.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...