Ny medarbejder i Ekolab

Aug 1, 2017

I maj tiltrådte Tommi Haferbier Nielsen som ny medarbejder i Ekolab.

Tommi er uddannet installationsingeniør fra ingeniørhøjskolen i Århus i 2008 og har siden opbygget stor erfaring med projektering og design af tekniske installationer med et særligt fokus på lavenergibyggeri. Han har arbejdet som rådgivende ingeniør siden 2008 og har tidligere været ansat hos Esbensen Rådgivende Ingeniører og Steensen Varming Copenhagen.

Tommi var i en længere periode bosat i Oslo i forbindelse med projekter i Norge samt etablering af fast kontor i Oslo og har efterfølgende været team leader for et hold erfarne ingeniører i København. Tommi har stor erfaring med tidlig involvering i designfasen og general deltagelse i projektudvikling.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...