Gladsaxe Kommune – indeklimaopgaver

Jun 2, 2017

Ekolab kigger på indeklima og de relaterede energikonsekvenser i skoler og aktivitetshaller for Gladsaxe Kommune. Der er igangsat analyser og projektering på Mørkhøj Skole, Gyngemosehallen og Enghavegård Skole, som dels er nyrenoveret dels nybyggeri. Analyser følges op af konkrete forbedringsforslag, som tager udgangspunkt i optimering af de eksisterende forhold og definering af afprøvninger/forsøg inden implementering af nye tiltag samt og evt. yderligere tiltag. Princippet er at der i dialog med bygherre fastlægges yderligere tiltag i takt med at der opsamles erfaringer – og i relation til reorganisering af påtænkte vedligeholdelsesarbejder.
Kontakt:  Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...