Ekolab kigger på indeklima og de relaterede energikonsekvenser i skoler og aktivitetshaller for Gladsaxe Kommune. Der er igangsat analyser og projektering på Mørkhøj Skole, Gyngemosehallen og Enghavegård Skole, som dels er nyrenoveret dels nybyggeri. Analyser følges op af konkrete forbedringsforslag, som tager udgangspunkt i optimering af de eksisterende forhold og definering af afprøvninger/forsøg inden implementering af nye tiltag samt og evt. yderligere tiltag. Princippet er at der i dialog med bygherre fastlægges yderligere tiltag i takt med at der opsamles erfaringer – og i relation til reorganisering af påtænkte vedligeholdelsesarbejder.
Kontakt:  Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...