Gladsaxe Kommune – indeklimaopgaver

Jun 2, 2017

Ekolab kigger på indeklima og de relaterede energikonsekvenser i skoler og aktivitetshaller for Gladsaxe Kommune. Der er igangsat analyser og projektering på Mørkhøj Skole, Gyngemosehallen og Enghavegård Skole, som dels er nyrenoveret dels nybyggeri. Analyser følges op af konkrete forbedringsforslag, som tager udgangspunkt i optimering af de eksisterende forhold og definering af afprøvninger/forsøg inden implementering af nye tiltag samt og evt. yderligere tiltag. Princippet er at der i dialog med bygherre fastlægges yderligere tiltag i takt med at der opsamles erfaringer – og i relation til reorganisering af påtænkte vedligeholdelsesarbejder.
Kontakt:  Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...