Tag BiB-uddannelsen og giv dig og din organisation et stærkt kompetenceløft indenfor bæredygtighed. Ingeniør Jørgen Lange, direktør for Ekolab aps, partner i e+ a/s og lektor på AU er uddannelsesleder på dette Molio-kursus. Første workshop i kursusforløbet er 25.10. 2017. Uddannelsen vil give udbytte med mere eller mindre forudgående erfaring med bæredygtighed i praksis. Du vil f.eks. med fordel kunne kombinere uddannelsen med anden uddannelse indenfor certificeringsordninger. Med et diplom som BiB-konsulent fra Molio, får du flere værdiskabende færdigheder inden for bæredygtighed i byggeriet.

BiB er en ambitiøs uddannelse bestående af et samlet workshopforløb for rådgivere, bygherrer, developere, producenter, myndigheder og alle andre, der vil have både bred perspektiverende, men også konkret og anvendelig viden om bæredygtigt byggeri.

Uddannelsen byder på indlæg fra stærke aktører indenfor bæredygtigt byggeri og teorien omsættes effektivt til praksis via et involverende mix af cases og eksempler samt træning i værktøjer og opgaver. Og undervisningen anskueliggøres og perspektiveres i øvrigt ved en konkret case ‘Det Biologiske Hus’ på HUSETs udstillingsområde.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...