Bæredygtighed i Byggeriet (BiB) – fra idé til anvendelse

May 30, 2017

Tag BiB-uddannelsen og giv dig og din organisation et stærkt kompetenceløft indenfor bæredygtighed. Ingeniør Jørgen Lange, direktør for Ekolab aps, partner i e+ a/s og lektor på AU er uddannelsesleder på dette Molio-kursus. Første workshop i kursusforløbet er 25.10. 2017. Uddannelsen vil give udbytte med mere eller mindre forudgående erfaring med bæredygtighed i praksis. Du vil f.eks. med fordel kunne kombinere uddannelsen med anden uddannelse indenfor certificeringsordninger. Med et diplom som BiB-konsulent fra Molio, får du flere værdiskabende færdigheder inden for bæredygtighed i byggeriet.

BiB er en ambitiøs uddannelse bestående af et samlet workshopforløb for rådgivere, bygherrer, developere, producenter, myndigheder og alle andre, der vil have både bred perspektiverende, men også konkret og anvendelig viden om bæredygtigt byggeri.

Uddannelsen byder på indlæg fra stærke aktører indenfor bæredygtigt byggeri og teorien omsættes effektivt til praksis via et involverende mix af cases og eksempler samt træning i værktøjer og opgaver. Og undervisningen anskueliggøres og perspektiveres i øvrigt ved en konkret case ‘Det Biologiske Hus’ på HUSETs udstillingsområde.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...