Bæredygtig inddækning af tagaggregater.

Apr 3, 2017

Vores samarbejdspartner i e+, Niels Jakubiak Andersen, fortæller på SolarCity arrangement den 4. april 2017 om udviklingsprojektet: “Æstetisk og energiproducerende inddækning af tagaggregater”.

Projektet har til formål at udvikle nye løsninger på energiproducerende systemer der inddækker ventilations- og køleaggregater der er skudt op på ejendommes tage i de seneste årtier.

Systemet er baseret på kendte og sikre løsninger til montage på flade tage, og producerer energi med integrerede solceller, samt evt. forvarmning af ventilationsluften med luftsolfangere. De forlænger samtidig levetiden på tagaggregaterne og (gen)skaber en æstetisk sammenhæng på ejendommen.

Udviklingsprojektet er støttet af EUDP BIPV pulje fra 2015, og udarbejdes af Ekolab, Krydsrum Arkitekter og SolarVenti. Projektet forventes afsluttet sommeren 2017.

Læs mere om konferencen her

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...