Jørgen Lange fra Ekolab er kursusleder for bl.a. Renoveringsuddannelsen, der udbydes af Molio. Det igangværende forløb afsluttes i april 2017, og der er lige åbnet for tilmelding til nyt forløb i efteråret 2017, med opstart 4. september.

Renoveringsuddannelsen er en undervisningspakke bestående af 3 intensive workshop-dage, suppleret med 3 online webinarer, din egen forberedelse og en diplomgivende eksamen. Over et 3 måneders forløb bliver du ført igennem, hvad du bør vide når du skal gennemføre helhedsrenovering af byggeri.

Med renoveringsuddannelsen opnår du kernekompetencer til effektiv gennemførelse af renoveringsprojekter, så du kan udvikle kvalificerede designstrategier, som forener fremtidens energi-, indeklima- og miljøkrav med de øvrige funktionelle, æstetiske og tekniske krav der typisk stilles i projekteringsforløbet.
Når du har færdiggjort basismodulet, kan du efterfølgende udbygge din renoveringsuddannelse med specialiseringskurser indenfor forskellige områder enten bevaringsværdige bygninger, installationer og driftsoptimering eller håndtering af miljøfarlige stoffer.

Læs mere og tilmeld dig

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...