Renoveringsuddannelsen – få helhedsperspektivet med i dit næste renoveringsprojekt

Mar 21, 2017

Jørgen Lange fra Ekolab er kursusleder for bl.a. Renoveringsuddannelsen, der udbydes af Molio. Det igangværende forløb afsluttes i april 2017, og der er lige åbnet for tilmelding til nyt forløb i efteråret 2017, med opstart 4. september.

Renoveringsuddannelsen er en undervisningspakke bestående af 3 intensive workshop-dage, suppleret med 3 online webinarer, din egen forberedelse og en diplomgivende eksamen. Over et 3 måneders forløb bliver du ført igennem, hvad du bør vide når du skal gennemføre helhedsrenovering af byggeri.

Med renoveringsuddannelsen opnår du kernekompetencer til effektiv gennemførelse af renoveringsprojekter, så du kan udvikle kvalificerede designstrategier, som forener fremtidens energi-, indeklima- og miljøkrav med de øvrige funktionelle, æstetiske og tekniske krav der typisk stilles i projekteringsforløbet.
Når du har færdiggjort basismodulet, kan du efterfølgende udbygge din renoveringsuddannelse med specialiseringskurser indenfor forskellige områder enten bevaringsværdige bygninger, installationer og driftsoptimering eller håndtering af miljøfarlige stoffer.

Læs mere og tilmeld dig

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...