Praktikant i energiteknologi hos Ekolab

Mar 13, 2017

Fra d. 4/1-2017 til og med d. 10/3-2017 har energiteknolog-studerende Casper Stougaard været i praktik hos Ekolab. Det er første gang siden etableringen af Ekolab at der er blevet tilbudt praktikplads til en energiteknolog.

Casper udtaler: ”Jeg har været utrolig glad for min praktikperiode hos Ekolab. Jeg har følt mig værdsat samt en del af teamet og samtidig opnået megen praktisk erfaring indenfor området Energioptimering. Det har været superfedt at sparre med erfarne ingeniører”.

Ekolab vil gerne takke for et tilfredsstillende praktikophold. Ekolab finder det meget sandsynligt at man vil tilbyde praktikpladser til energiteknologer i fremtiden.

Samtidig byder Ekolab Casper velkommen som studentermedhjælper pr. 15/3-2017 sideløbende med hans afgangsprojekt, som skrives i samarbejde med Ekolab.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...