Fra d. 4/1-2017 til og med d. 10/3-2017 har energiteknolog-studerende Casper Stougaard været i praktik hos Ekolab. Det er første gang siden etableringen af Ekolab at der er blevet tilbudt praktikplads til en energiteknolog.

Casper udtaler: ”Jeg har været utrolig glad for min praktikperiode hos Ekolab. Jeg har følt mig værdsat samt en del af teamet og samtidig opnået megen praktisk erfaring indenfor området Energioptimering. Det har været superfedt at sparre med erfarne ingeniører”.

Ekolab vil gerne takke for et tilfredsstillende praktikophold. Ekolab finder det meget sandsynligt at man vil tilbyde praktikpladser til energiteknologer i fremtiden.

Samtidig byder Ekolab Casper velkommen som studentermedhjælper pr. 15/3-2017 sideløbende med hans afgangsprojekt, som skrives i samarbejde med Ekolab.