Ny praktikant hos Ekolab

Feb 16, 2017

Jamileh Daugaard er praktikant hos Ekolab fra 1. februar. Hun er i gang med bygningsingeniøruddannelsen med speciale i energi og indeklima på Ingeniørhøjskolen i Århus. Praktikforløbet har til formål at skabe bedre forståelse for den praktiske brug af den teori, der undervises i på skolen og opnå større indblik i energioptimering og bæredygtighed i byggeriet.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...