Mere kommunikation fra Ekolab

Feb 16, 2017

Ann Rasmussen er fra 1. februar 2017 ansat som kommunikationsmedarbejder hos Ekolab. Hendes hovedopgave er at formidle Ekolabs aktiviteter – først og fremmest på ekolab.dk men også i andre fora.

Ann er cand. mag i engelsk og grønlandsk og har i en årrække arbejdet som gymnasielærer. Herudover har hun arbejdet med skriftlig formidling, oversættelse og korrekturlæsning i forskellige sammenhænge. Sprog og kommunikation har i alle tilfælde været et centralt element i arbejdsopgaverne.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...