Astrid Fremstad Bergen er pr. 1. januar 2017 ansat hos Ekolab som ingeniør. Hun har tidligere været i praktikforløb hos Ekolab i 2011 og skrev afgangsprojekt i forbindelse med et af Ekolabs udviklingsprojekter vedr. energirenovering af ældre etageboligbyggeri i 2012. Astrid har 4 års erfaring inden for energirenovering af kommunale ejendomme med fokus på VVS, ventilation, bygningsautomatik, vedvarende energi og klimaskærm. Hun har derudover arbejdet med energiledelse   for Forsvaret.

Casper Stougaard er fra 5. januar 2017 i et 10-ugers praktikforløb hos Ekolab. Casper er studerende på Energiteknolog-uddannelsen, der kvalificerer til at varetage tværfaglige opgaver indenfor energioptimering af bygningstekniske installationer og proces- og produktionsanlæg samt forståelse for alternative og nye vedvarende energikilder.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...