Nye ansigter hos Ekolab

Jan 20, 2017

Astrid Fremstad Bergen er pr. 1. januar 2017 ansat hos Ekolab som ingeniør. Hun har tidligere været i praktikforløb hos Ekolab i 2011 og skrev afgangsprojekt i forbindelse med et af Ekolabs udviklingsprojekter vedr. energirenovering af ældre etageboligbyggeri i 2012. Astrid har 4 års erfaring inden for energirenovering af kommunale ejendomme med fokus på VVS, ventilation, bygningsautomatik, vedvarende energi og klimaskærm. Hun har derudover arbejdet med energiledelse   for Forsvaret.

Casper Stougaard er fra 5. januar 2017 i et 10-ugers praktikforløb hos Ekolab. Casper er studerende på Energiteknolog-uddannelsen, der kvalificerer til at varetage tværfaglige opgaver indenfor energioptimering af bygningstekniske installationer og proces- og produktionsanlæg samt forståelse for alternative og nye vedvarende energikilder.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...