Nye ansættelser på Ekolab

Oct 13, 2016

Vi har forstærket tropperne med Joakim Garde og Maria Harrestrup.

JG

Joakim  Garde
er den 1.august 2016 ansat som ingeniør på fuld tid. Han har tidligere været hos forskellige større rådgiverfirmaer og varetaget projekterings- og tilsynsopgaver, hvilket også vil være det primære arbejdsområde hos Ekolab.

maria_harrestrup

Maria Harrestrup er civilingeniør og ph.D og ansat på deltid hos Ekolab. Hun har selvstændig virksomhed med projekter og undervisning på DTU. Maria har ved sin tidligere ansættelse på DTU varetaget mange udviklingsaktiviteter indenfor energirenovering. Hos Ekolab skal Maria deltage i udviklingsprojekter og energirenoveringsprojekter primært lokaliseret i København.

For kontaktinformation se under medarbejdere

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...