Se video om kurserne hos Byggecentrum

Jørgen lange fra Ekolab Aps & e+ a/s er kursusleder på en række kurser der afholdes af Byggecentrum i 2016/2017. Læs mere og tilmeld dig kurserne ved at følge linket under hver kursusbeskrivelse.

308449

Kurser i bæredygtigt byggeri (Bib)
Tag BiB-uddannelsen og giv dig og din organisation et stærkt kompetenceløft indenfor bæredygtighed. Uddannelsen vil give udbytte med mere eller mindre forudgående erfaring med bæredygtighed i praksis. Du vil f.eks. med fordel kunne kombinere uddannelsen med anden uddannelse indenfor certificeringsordninger. Med et diplom som BiB-konsulent fra Byggecentrum, får du flere værdiskabende færdigheder inden for bæredygtighed i byggeriet. Kurset består af fem workshop-dage og en afsluttende eksamen.

– Læs mere og tilmeld dig 

csm_319403_ebf993003c

Optimeret lavenergibyggeri – for større bygninger
På dette 2-dages internat-kursus går vi i dybden med lavenergi-design for større etagebygninger (kontor og service). Med et meget stærkt og erfarent underviserteam, vil du gennem teoretisk og erfaringsbaseret undervisning, få anvisninger på hvordan større lavenergibygninger opført efter BR2015 og 2020, kan designes så de opfylder de komplekse krav til energi og indeklima, både beregningsmæssigt og ikke mindst i praksis.

– Læs mere og tilmeld dig 

csm_323770_0ec56bedc0

Renoveringsuddannelse
Renoveringsuddannelsen er en undervisningspakke bestående af 3 intensive workshop-dage, suppleret med 3 online webinarer, din egen forberedelse og en diplomgivende eksamen. Over et 3 måneders forløb bliver du ført igennem, hvad du bør vide når du skal gennemføre helhedsrenovering af byggeri.
Når du har færdiggjort basismodulet, kan du efterfølgende udbygge din renoveringsuddannelse med specialiseringskurser indenfor forskellige områder enten bevaringsværdige bygninger, installationer og driftsoptimering eller håndtering af miljøfarlige stoffer.

– Læs mere og tilmeld dig

csm_321547_9b15a855f1

Konference: Fremtidens bæredygtige byggeri – vi skal videre!
Byggecentrums populære og velbesøgte årlige konference om bæredygtigt byggeri. Konferencen tager afsæt i miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i byggeriet. Mød en række af byggeriets spydspidser og pionerer inden for bæredygtighed og ansvarlig byggepolitik – og kom på forkant med fremtidens byggemetoder! På konferencen vil indlægsholderne fra hver deres indgangsvinkel belyse, hvorfor cirkulær bæredygtighed er ”det nye mantra” inden for byggeri, og hvorfor genanvendelse af ressourcer er en både god og nødvendig idé. Sammen tager vi på konferencen skridtet videre i forhold til bæredygtighed!

– Læs mere og tilmeld dig

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...