Æstetisk energiproducerende inddækning af tagaggregater

Feb 3, 2016

20160112_EUDP_alle_cases.inddEkolab er sammen med Krydsrum Arkitekter og SolarVenti gået i gang med et udviklingsprojekt, som har til formål at udvikle og designe en æstetisk energiproducerende inddækning af tagaggregater. Inddækningen skal fremstå som et arkitektonisk velintegreret element.

Energien produceres med solceller, som virker som
en modulbaseret inddækning og medvirker til en bæredygtig ventilering, der kan tilpasses de fleste ventilationsaggregater og bygningstyper.

Når inddækningen er færdigdesignet er det meningen at den skal markedsføres af SolarVenti. Projektet er bevilliget af EUDPs særlige PV pulje og skal være færdigt i marts 2017. Ekolab er projektleder.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...