Uddannelse om bæredygtigt byggeri er startet

Dec 18, 2015

Kursusleder Jørgen Lange holder oplæg

Kursusleder Jørgen Lange holder oplæg

Startskuddet til uddannelsen ’Bæredygtighed i Byggeriet’ har lydt. Den første af en række workshops løb af stablen torsdag den 10. december 2015 i Middelfart.

Ønsker du at blive klogere på mulighederne og rammerne inden for bæredygtigt byggeri, kan du stadig nå at komme med til de resterende workshops. Uddannelsen er unik, fordi den forklarer, hvordan man kan tænke bæredygtighed ind i alle faser af byggeriet, lige fra idé til anvendelse.

Uddannelsen afholdes af Byggecentrum, og kursusleder er Jørgen Lange, partner i Ekolab. Han fortæller:

”Vi ønsker at give folk viden om de mest centrale værktøjer, man kan bruge til at bygge bæredygtigt. For vi anser bæredygtighed som et kerneområde for byggebranchen, især fordi verdenen står over for en stigende ressourceknaphed.”

Målgruppe
Alle aktører i byggebranchen. Det vil sige alt lige fra bygherrer, entreprenører og leverandører til arkitekter, ingeniører og konstruktører m.m.

Uddannelsens indhold
Uddannelsen består af fem workshops, som belyser forskellige aspekter af, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed, for eksempel livcyklusanalyser, totaløkonomi og mærknings-ordninger. Til hver workshop er der teorioplæg, case-arbejde og gennemgang af eksempler.

Mere info
Læs mere: byggecentrum.dk/index.php?id=239

Deltagerne besigtiger Det Biologiske Hus, som er bygget af genbrugsmaterialer fra landbruget

Deltagerne besigtiger Det Biologiske Hus, som er bygget af genbrugsmaterialer fra landbruget

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...