Uddannelse om bæredygtigt byggeri er startet

Dec 18, 2015

Kursusleder Jørgen Lange holder oplæg

Kursusleder Jørgen Lange holder oplæg

Startskuddet til uddannelsen ’Bæredygtighed i Byggeriet’ har lydt. Den første af en række workshops løb af stablen torsdag den 10. december 2015 i Middelfart.

Ønsker du at blive klogere på mulighederne og rammerne inden for bæredygtigt byggeri, kan du stadig nå at komme med til de resterende workshops. Uddannelsen er unik, fordi den forklarer, hvordan man kan tænke bæredygtighed ind i alle faser af byggeriet, lige fra idé til anvendelse.

Uddannelsen afholdes af Byggecentrum, og kursusleder er Jørgen Lange, partner i Ekolab. Han fortæller:

”Vi ønsker at give folk viden om de mest centrale værktøjer, man kan bruge til at bygge bæredygtigt. For vi anser bæredygtighed som et kerneområde for byggebranchen, især fordi verdenen står over for en stigende ressourceknaphed.”

Målgruppe
Alle aktører i byggebranchen. Det vil sige alt lige fra bygherrer, entreprenører og leverandører til arkitekter, ingeniører og konstruktører m.m.

Uddannelsens indhold
Uddannelsen består af fem workshops, som belyser forskellige aspekter af, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed, for eksempel livcyklusanalyser, totaløkonomi og mærknings-ordninger. Til hver workshop er der teorioplæg, case-arbejde og gennemgang af eksempler.

Mere info
Læs mere: byggecentrum.dk/index.php?id=239

Deltagerne besigtiger Det Biologiske Hus, som er bygget af genbrugsmaterialer fra landbruget

Deltagerne besigtiger Det Biologiske Hus, som er bygget af genbrugsmaterialer fra landbruget

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...