Metoder og anvisninger til energieffektiv komfortkøling

Jun 17, 2015

Projektet har til formål at lave anvisninger på alternative kølemuligheder med lavt energiforbrug. Projektet omfatter teknologioversigt, designstrategier, anvendelsesvejledning og casebaserede energi- og totaløkonomivurderinger. Projektet vil skabe forøget værdi i eksisterende bygninger og nybyg i form af bedre indeklima opnået ved høj energieffektivitet. Ekolab er projektleder for projektet, som er bevilliget af Elforsk. Projektet udføres i samarbejde med Ingeniørhøjskolen i Aarhus, Troldtekt A/S, BN Teknik Aps, Innoterm A/S og Solarcooling Aps.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...