Ekolab udfører et projekt med formålet at undersøge og beskrive muligheder, strategier, udfordringer, synergier, teknik ogudviklingsbehov ved at etablere plusenergiområder. Dvs. områder, der ud fra en definition, som skal fastlægges i projektet, producerer mere energi end der forbruges. Der ses både på energiproduktion og besparelser. Ekolab er projektleder for projektet, som er bevilliget af Elforsk. Det udføres sammen med Aaen Rådgivende Ingeniører, Aura samt Skanderborg og Varde kommuner m.fl.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...