e+ A/S er i januar 2015 stiftet af virksomhederne Rönby.dk, Ekolab og Krydsrum Arkitekter.

Efter fem års konsortiedrift med indsamling af store mængder fagspecifik viden og – mindst lige så vigtigt – udvikling af et godt samarbejde, har rådgivningsvirksomhederne Rönby.dk, Ekolab og Krydsrum Arkitekter besluttet at danne én styrket profil på markedet for fornyelse af ældre etageboliger, med særligt fokus på energi- og indeklimaoptimering. Den fælles virksomhed stiftes for at skabe mere enkelhed og sikkerhed for bygherrerne, samt bedst mulige rammer for den ekspertise som disse komplekse opgaver kræver:

“At tilbyde vores bygherrer en effektiv og kompetent faglig, og ikke mindst tværfaglig, rådgivning er helt afgørende for kvaliteten i løsningerne af disse opgaver. En effektiv organisation, samt fælles incitamenter og “én indgang” mener vi er en essentiel del af at skabe gode og rentable løsninger for bygherrerne.” udtaler Adm. Direktør Niels Jakubiak Andersen, og fortsætter:

“Vi glæder os til markedets modtagelse af vores nye virksomhed og ikke mindst af de procesværktøjer og den vidensdatabase, som vi tilbyder i vores rådgivning. Vi ser frem til at fortsætte og udbygge det stærke samarbejde vi har med diverse vidensinstitutioner, producenter og leverandører. Dette for hele tiden at sikre smarte velintegrerede og robuste løsninger, frem for enkeltstående tiltag som kan være uhensigtsmæssige eller i værste fald ødelæggende for disse ejendomme”.

Rönby.dk, Ekolab og Krydsrum Arkitekter har siden 2010 været engageret i udviklings- og demonstrationsprojekter inden for helhedsrenovering af ældre etageboligejendomme. Parterne har desuden arbejdet sammen på en række konkrete byggeprojekter; blandt andet totalrenoveringen af Ryesgade 30, der modtog Renover Prisen i 2013.

e+a/s har allerede flere projekter i gang i det nye regi, og deltager i ét af de teams, der er prækvalificerede til rådgivning for Københavns Kommune i Klimakarréen på Østerbro.

Se meget mere om vores værktøjer, referencer og ejendommenes muligheder på www.e-plus.dk
Udsendt som pressemeddelelse 11-03-2015

Se mere på hjemmesiden http://www.e-plus.dk/

For yderligere info kontakt:
Niels Jakubiak Andersen, adm. direktør
Tlf. 28 60 20 09

e+

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...