Udvikling af styring til solcelleanlæg, solvarme, varmepumpe og varmelager

Jan 16, 2015

Ekolab har sammen med KPJ Supply opstartet et EUDP støttet projekt med formålet at udvikle en internetbaseret styring til optimalt samspil mellem solfangere, solceller, varmepumpe og varmelager, således at disse indkobles optimalt i forhold til at udnytte egen produceret el og solvarme i højest mulig grad og med bedst brugerøkonomi. Styringen vil kunne tilbydes til nye og eksisterende anlæg.
timthumb

 

For yderligere oplysninger kontakt Klaus Ellehauge

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...