Rammeaftale med Energy Programme Southern Denmark

Aug 7, 2014

Ekolab er sammen med CASA Arkitekter A/S og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S blevet tildelt en rammeaftale med Energy Programme Southern Denmark, der går på rådgiverbistand i forbindelse med energieffektivisering i offentlige bygninger og på offentlige veje.

Hovedparten af investeringen på ca.  500 mio. vil gå til installationsprojekter som omlægning af varmeanlæg, opsætning af solceller, LED-belysning og ventilationssystemer. En mindre del vil gå til klimaskærm som hulmursisolering og udskiftning af vinduer, døre og ovenlys. Alt sammen i den offentlige bygningsmasse og gadebelysning og omfatter Region Syddanmark og 14 syddanske kommuner: Odense, Svendborg, Ærø, Faaborg-Midtfyn, Assens, Nordfyns, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Kolding, Vejen, Esbjerg, Fanø og Varde.Eksempelvis vil Vejen Kommune ændre den måde, varme og ventilation styres på i skolerne, så temperaturen i klasseværelserne automatisk sænkes, når rummene ikke bruges.

http://www.regionsyddanmark.dk/wm217266

Kontakt Klaus Ellehauge for yderligere oplysninger.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...