Rammeaftale med Energy Programme Southern Denmark

Aug 7, 2014

Ekolab er sammen med CASA Arkitekter A/S og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S blevet tildelt en rammeaftale med Energy Programme Southern Denmark, der går på rådgiverbistand i forbindelse med energieffektivisering i offentlige bygninger og på offentlige veje.

Hovedparten af investeringen på ca.  500 mio. vil gå til installationsprojekter som omlægning af varmeanlæg, opsætning af solceller, LED-belysning og ventilationssystemer. En mindre del vil gå til klimaskærm som hulmursisolering og udskiftning af vinduer, døre og ovenlys. Alt sammen i den offentlige bygningsmasse og gadebelysning og omfatter Region Syddanmark og 14 syddanske kommuner: Odense, Svendborg, Ærø, Faaborg-Midtfyn, Assens, Nordfyns, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Kolding, Vejen, Esbjerg, Fanø og Varde.Eksempelvis vil Vejen Kommune ændre den måde, varme og ventilation styres på i skolerne, så temperaturen i klasseværelserne automatisk sænkes, når rummene ikke bruges.

http://www.regionsyddanmark.dk/wm217266

Kontakt Klaus Ellehauge for yderligere oplysninger.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...