Pilotprojekt Vejlby Centervej 52 – Offentlig kontorbygning energirenoveres med ambitiøs energirenoveringspakke til gavn for økonomi, miljø og indeklima.

May 22, 2014

Energirenovering er netop igangsat med udbud 1 af 3 efter en grundig energiscreening og en efterfølgende helhedsorienteret analyse fra Ekolab på 5.600 m² offentlig kontorbygning. Analysen er mundet ud i ”pakkeløsninger” med tilhørende kvalitetsvurdering af totaløkonomi, indeklimaforbedring og miljøeffekt. Første udbud indeholder nye vinduesløsninger med integreret solafskærmning, behovsstyret hybridventilation, opgradering af CTS og nyt belysningsanlæg. Efterfølgende udbud vil indeholde en række forberinger af klimaskærm og installationer samt forbedringer på glasbygninger. Der vil blive udbudt energirenovering med et samlet budget på ca. 15 mio. kr.

Byggeperioden strækker sig over 4 måneder fra 1. juli 2014. Entrepriserne er koordinerede så den enkelte bruger forstyrres i højst en uge i løbet af byggeprocessen.

vejlby centervej

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...