Energirenovering er netop igangsat med udbud 1 af 3 efter en grundig energiscreening og en efterfølgende helhedsorienteret analyse fra Ekolab på 5.600 m² offentlig kontorbygning. Analysen er mundet ud i ”pakkeløsninger” med tilhørende kvalitetsvurdering af totaløkonomi, indeklimaforbedring og miljøeffekt. Første udbud indeholder nye vinduesløsninger med integreret solafskærmning, behovsstyret hybridventilation, opgradering af CTS og nyt belysningsanlæg. Efterfølgende udbud vil indeholde en række forberinger af klimaskærm og installationer samt forbedringer på glasbygninger. Der vil blive udbudt energirenovering med et samlet budget på ca. 15 mio. kr.

Byggeperioden strækker sig over 4 måneder fra 1. juli 2014. Entrepriserne er koordinerede så den enkelte bruger forstyrres i højst en uge i løbet af byggeprocessen.

vejlby centervej

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...