Løsninger til optimal klimatisering af superlavenergihuse – Vi skal gøre det rigtigt denne gang!

May 12, 2014

Med en lang række konkrete anbefalinger får rådgivere og bygherrer lettere ved at undgå problemer med indeklima og for højt energiforbrug i fremtidige lavenergihuse som skal bygges efter energiklasserne 2015 og 2020 eller efter passivhusstandarden. Ekolab har færdiggjort et projekt for Elforsk, med det formål ud fra analyser og erfaringer fra hidtidigt opførte passivhuse og lavenergihuse i Danmark at komme med anbefalinger, så fremtidige problemer undgås. Projektet er udført i samarbejde med UCNact2learn, Bjerg Arkitektur, Nilan og Develco.

Anbefalingerne fra rapporten ”Superlavenergihuse uden problemer -klimaskærm, installationer og indeklima” er lagt på hjemmesiden www.superlavenergihuse.info, hvorfra man også kan hente rapporten bag anbefalingerne.

Sunshine House - Årstiderne Arkitekter

Sunshine House – Årstiderne Arkitekter

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...