Med en lang række konkrete anbefalinger får rådgivere og bygherrer lettere ved at undgå problemer med indeklima og for højt energiforbrug i fremtidige lavenergihuse som skal bygges efter energiklasserne 2015 og 2020 eller efter passivhusstandarden. Ekolab har færdiggjort et projekt for Elforsk, med det formål ud fra analyser og erfaringer fra hidtidigt opførte passivhuse og lavenergihuse i Danmark at komme med anbefalinger, så fremtidige problemer undgås. Projektet er udført i samarbejde med UCNact2learn, Bjerg Arkitektur, Nilan og Develco.

Anbefalingerne fra rapporten ”Superlavenergihuse uden problemer -klimaskærm, installationer og indeklima” er lagt på hjemmesiden www.superlavenergihuse.info, hvorfra man også kan hente rapporten bag anbefalingerne.

Sunshine House - Årstiderne Arkitekter

Sunshine House – Årstiderne Arkitekter

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...