Ekolab investerer stort indenfor udvikling af energirenovering

Apr 28, 2014

Ekolab har udviklingsprojekter indenfor energi og bæredygtighed som en hovedaktivitet. Viden fra udviklingsprojekterne overføres til de andre hovedområder projektering og formidling.

Investeringen i udviklingsprojekterne indenfor området ’helhedsorienteret energirenovering’ startede med projektet ’Energirigtig og Sund renovering (2006-2008) støttet af daværende Socialministerie – og efterfølgende ’Energirenovering i Albertslund Kommune’ (2007-12) støttet af Energistyrelsen. Der er igangværende arbejde på projektet ’Nænsom men markant energirenovering af muret byggeri’ (2012- 2014), som er støttet af EUDP – og projektet ’Energirenovering af parcelhuse’ (2012-14) støttet at PSO/Elforsk.

Udviklingsprojekter - Energi+

Energirenovering af ældre etageejendomme er i andre projekter bearbejdet særdeles grundigt i konsortiet Energi+, som er det tværfaglige samarbejde med Leif Rönby og Krydsrum Arkitekter. Der er opbygget stor viden indenfor både proces, analyse og byggeteknik. De fælles udviklingsprojekter er støttet fra flere sider, hvor de procesorienterede projekter er støttet af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt Kommuner og Fornyelsesfonden – og de markeds- og praksisorienterede projekter er støttet af Fornyelsesfonden og EUDP. Alle projekter laves i samarbejde med flere aktører fra universiteter, videnscentre, rådgivere, entreprenører, leverandører, bygningsadministratorer og kommuner.

Vedr. yderligere oplysninger kontakt partner Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...